Actueel

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2022 is In woord & beeld. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Toerustingsdag 30 oktober 2021

Zaterdag jl. was de Toerustingsdag van onze Mannenbond in de Ichthuskerk te Ridderkerk. Helaas is de opname ervan gedeeltelijk gelukt. U kunt de toerustingsdag niet in zijn geheel meer terug kijken. Dat vinden we heel erg jammer. Wel is er een boekje met de twee lezingen van dr. A.J. van den Herik beschikbaar. Er zijn vragen bijgevoegd, zodat u ze ook op uw verenigingsavonden kunt bespreken. De kosten zijn: 2 euro per boekje, exclusief portokosten. U kunt het boekje met de referaten bestellen bij ds.j.vandijk@hetnet.nl
Namens het bestuur, ds J van Dijk

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2021 is In je doop. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Toerustingsdag 2020

Iedereen is hartelijk welkom op de Toerustingsdag 2020. Dit jaar een digitale ontmoeting vanuit de Ichthuskerk in Ridderkerk. De digitale ontmoeting zal gehouden worden van 10.00 uur tot ca.12.00 uur. Het thema voor deze morgen is: “De vrijheid van een christen”.

Het digitale programmaboekje is te openen via deze link.

De Toerustingsdag kunt u vinden: https://kerkdienstgemist.nl/streams/1521278 of via YouTube: https://www.youtube.com/c/Rondzes/live

Voor deze digitale Toerustingsdag zijn er kosten die betaald moeten worden. Via http://www.hervormdemannenbond.nl/doneren kunt u een gift

 

Bijbelstudies Hervormde Vaan 2020

De complete Hervormde Vaan van 2020 wordt gepubliceerd op de website begin januari 2021 in ons online archief, toch willen we u de Bijbelstudies niet onthouden die in de Hervormde Vanen van 2020 inmiddels zijn gepubliceerd.

Wenst u een persoonlijk abonnement op de Hervormde Vaan mailt u dan naar info.mannenbond@solcon.nl
Indien u lid bent van een mannenvereniging dan moet de secretaris van de mannenvereniging u aan melden. De rekening van het abonnement loopt dan via de mannenvereniging.

Opvoedingsbron

Ieder jaar ontwikkelt de Mannenbond in samenwerking met drie andere bonden (zie Werkgroep Educatief Beraad) een digitaal magazine, Opvoedingsbron. Opvoedingsbron wordt geschreven rondom een thema dat voor verschillende plekken in de gemeente is uitgewerkt. Zo kunnen ouders thuis én in de gemeente leren en ontdekken over een thema met betrekking tot de geloofsopvoeding. Het thema van 2020 is In je buurt. Deze uitgave is gratis te downloaden.
Lees verder >>

Bondsdag 2019

Bondsdag 2018

Bondsdag 2017

Mannenvereniging en Reformatie

Op 8 april 2017 hield Ds. J.P. Nap een Lezing op de Huishoudelijke Vergadering van de Hervormde Mannenbond in gebouw Maranatha te Veenendaal. Een verkorte versie van deze lezing is terug te vinden op de pagina Mannenvereniging en Reformatie.

Bondsdag 2016

Lezing Ds. J. van Dijk

Lezing Huishoudelijke vergadering 9 april 2016 door ds. J. van Diijk

 

Bondsdag 2015

Foldermateriaal en posters

 

 

Deze kunt u bestellen bij ds. j van  Dijk  0180-398670

of via de mail info@mannenbond.n